Upptäck kraften i NLP

och skapa Ditt inre lugn i en kaotisk värld!

GRATIS LIVEWEBINAR MED ELENE UNESTÅL OCH KARNA WIBERG

31a januari // 1900-2000

Varför NLP fungerar!

NLP används för att utveckla tankar, beteenden och språkmönster som skapar strategier för att ta bättre beslut, motivera sig själv och andra människor, skapa balans i livet. Men HUR går det egentligen till?

NLP vid stress och oro!

Du får direkt tillgång till beprövade och konkreta verktyg som du redan nu kan använda i din vardag!

Till skillnad från många metoder som fokuserar på att hantera symtom, ta NLP direkt itu med de bakomliggande orsakerna..

Två unga tjejer berättar!

Hör de 2 unga tjejerna Angela Unestål och Tamara Castillo Loyola
berätta vad NLP betytt för dem och hur de omsätter det direkt i sina liv.

Anmälan stänger om

En kväll fylld av verktyg - för att direkt hjälpa dig själv, och andra!

Välkommen till en kväll med NLP-tränarna Elene Unestål & Karna Wiberg

Gäster är Angela Unestål & Tamara Costilla

Utöver att du under kvällen får med dig konkreta verktyg som du direkt kan omsätta i ditt liv, och en ökad förståelse för NLP och hur din hjärna fungerar, kommer vi under webinaret också att ge dig ett exklusivt erbjudande till kommande NLP utbildning i Göteborg!

möt dina talare

Elene Unestål, Coachtränare & entreprenör

Utbildare inom coaching, excellent ledarskap, stresshantering, kommunikation, hypnos, microexpression, mental träning, NLP och skräddarsyr utbildningar för företag och organisationers behov. Elene är bl.a. certifierad ICNLP Master Trainer, certifierad ICC Coach-tränare (en av tre i Sverige). Hon är beteendevetare, Lic Mental tränare, kognitiv terapeut och Hypnostränare. Medlem i Centrum för hypnos och psykoterapi, Svenska hypnosföreningen och American Society of Clinical Hypnosis.

Karna Wiberg, Entreprenör & affärscoach

Karna är legitimerad Kiropraktor och certifierad Coach som om under många år drivit egen klinik med inriktning på hållbara hälsoförändringar såväl fysiskt som mentalt. Utbildare inom NLP och stresshantering. Karna bor för närvarandet halva åren i Costa Rica där hon går en flerårig vidareutbildning inom traditionell läkekonst och spiritualitet.Karna är Legitimerad Kiropraktor, Certifierad ICNLP Trainer, Certifierad ICC Coach, Certifierad Hypnoscoach och Licensierad Personlig tränare.

© Copyright Unestål Education AB